Reiner Fuellmich interviewt ex-VN topman Călin Georgescu uit Roemenië, die een boekje open doet over de macht van de oligarchen over de VN, via het WEF (World Economic Forum) en hoe deze instanties volledig de hele wereld hebben overgenomen.

Uit onvrede over de weg naar transhumanisme, oorlogen, pandemieën etc. die ze daar creëren heeft hij de VN verlaten. Hij praat vanuit zijn eigen jarenlange ervaring over alles wat er nu in de wereld gebeurt en dat we hard op weg zijn naar de transhumanistische agenda alsmede wat wij hier (NU) nog tegen kunnen doen. Dit interview is de moeite waard om te bekijken en daarom hebben wij het vertaald en ondertiteld.

Zie verder: https://dvm-tv.com/nl/archives/1156

Onthullend recent interview van Dr. Reiner Fuellmich met voormalig uitvoerend VN-directeur Călin Georgescu (uit Roemenië)  waarin   Călin Georgescu het proces beschrijft van infiltratie en wereldwijde overname van de Verenigde Naties door oligarchen, met name Klaus Schwab en het World Economic Forum (WEF) en hij schetst de machtsstructuren van de VN, de heimelijke manipulatie, uitbuiting en onderwerping van mensen over de hele wereld.

Georgescu vertelt waarom hij de VN de rug toekeerde, wat daar allemaal plaatsvindt, hoe het daar reilt en zeilt, maar ook benadrukt hij aan het einde het belang van verbinding met onszelf, met de natuur en onze medemensen die tot soevereiniteit kan leiden. Er is een oplossing, maar alleen als wij als bevolking, wereldwijd, ‘nee’ gaan zeggen tegen de snel toenemende beperkingen van onze vrijheid.

Dit is een heel belangrijk interview van een insider (klokkenluider) en in het bijzonder nu, omdat maandag 16 januari tot en met vrijdag 20 januari de jaarlijkse bijeenkomst bij het World Economic Forum wordt gehouden waar politici vanuit de hele wereld bij aanwezig zijn, alsmede kopstukken uit de financiële wereld, inlichtingendiensten, de voedselindustrie, de tech- de zakenwereld, etc. (Zie de hele Deelnemerslijst WEF.)  waaronder 48 deelnemers uit Nederland.

Wij hebben dit interview vertaald en van Nederlandse ondertiteling voorzien.

Zie dat interview op ons Bitchute-kanaaL.

By mo

Leave a Reply

Your email address will not be published.