Dr. Paul Alexander heeft maandag een schokkend artikel gepubliceerd. Hij onthulde dat een van de grootste Farmaceutische bedrijven ter wereld hem heeft proberen om te kopen om zijn publieke kritiek het zwijgen op te leggen. “Pfizer bood me $1 miljoen en $50.000-maandloon; in wezen om te stoppen met schrijven en hameren op hen,” schreef hij. “Ik zei NEE!”, schrijft Rairfoundation.com.

“Er is zoiets als een lijn van integriteit die niet mag verschuiven op grond van geld.” ∼ Dr. Paul Alexander

De gevierde dokter ging in op de manipulatie en fraude die nu publiekelijk bekend zijngeworden worden door het vrijgeven van de omstreden documenten van Pfizer. Pfizer en hun CEO Albert Bourla wisten dat er 1.223 mensen gestorven waren aan de “vaccinatie,” dat er 1.291 verschillende bijwerkingen waren, dat vaccinatie zou leiden tot meer besmettelijke en dodelijke varianten, zei Alexander. Toch wilden zij deze informatie 55 of 75 jaar lang verborgen houden, riep de arts uit.

LEES MEER

By mo

Leave a Reply

Your email address will not be published.