Duitse overheid speelt met het idee om het Chinese sociale kredietsysteem in te voeren.

Tot nu toe werd het als een complottheorie beschouwd dat het Chinese systeem voor totale surveillance van burgers en evaluatie van al hun acties ook in het Westen zou kunnen worden ingevoerd. Vooral in de loop van de Agenda 2030 van de Verenigde Naties en de plannen voor de “Grote Reset” van Klaus Schwab vrezen critici dat hun plannen alleen met een dergelijk systeem kunnen worden uitgevoerd. Nu verschijnt zo’n systeem in een waardestudie van het Duitse ministerie van Onderzoek.

De waardestudie van het Duitse federale ministerie van Onderwijs en Onderzoek, gepubliceerd in augustus 2020, speelt met een model van de transparante burger die wordt beoordeeld en gecontroleerd met behulp van een sociaal kredietsysteem gebaseerd op het Chinese model. Hoe zo’n systeem werkt, legde Info-DIREKT in 2020 al uit in dit artikel: Complete horror: komt Chinese totale surveillance eraan?

BRON: https://www.guldencourant.nl/duitse-overheid-speelt-met-het-idee-om-het-chinese-sociale-kredietsysteem-in-te-voeren/

By mo

Leave a Reply

Your email address will not be published.