De FDA heeft een federale rechter gevraagd om het publiek te laten wachten tot het jaar 2076 om alle gegevens en informatie omtrent de Pfizer COVID-19 vaccin licentie bekend te maken. Dat is geen typfout. De FDA wil 55 jaar wachten met publiceren. Zoals uitgelegd in een eerder artikel , beloofde de FDA herhaaldelijk “volledige transparantie ” met betrekking tot Covid-19-vaccins, inclusief het opnieuw bevestigen van “de toewijding van de FDA aan transparantie” bij het goedkeuren van het COVID-19-vaccin van Pfizer. Met die belofte in gedachten, vroegen in augustus en onmiddellijk na goedkeuring van het vaccin meer dan 30 academici, professoren en wetenschappers van de meest prestigieuze universiteiten van dit land om de gegevens en informatie die Pfizer bij de FDA had ingediend. 

De reactie van de FDA? Het leverde niets op. Dus in september heeft mijn bedrijf namens deze groep een rechtszaak aangespannen tegen de FDA om deze informatie te eisen. Tot op heden, bijna drie maanden nadat het Pfizer’s vaccin de licentie kreeg, heeft de FDA nog steeds geen enkele pagina vrijgegeven. Niet een.

In plaats daarvan vroeg de FDA twee dagen geleden een federale rechter om het tot 2076 te geven om deze informatie volledig te produceren. De FDA vroeg de rechter om de meer dan 329.000 pagina’s aan documenten te produceren die Pfizer aan de FDA had verstrekt om het vaccin in licentie te geven met een snelheid van 500 pagina’s per maand, wat betekent dat de productie niet eerder dan in 2076 voltooid zou zijn. De FDA belooft transparantie is, om het zacht uit te drukken, een hoop illusies. 

https://www.sirillp.com/wp-content/uploads/2021/11/020-Second-Joint-Status-Report-8989f1fed17e2d919391d8df1978006e.pdf

Het kostte de FDA precies 108 dagen vanaf het moment dat Pfizer begon met het indienen van de data voor licentiestatus (op 7 mei 2021) tot het moment waarop de FDA het Pfizer-vaccin goedkeurde (op 23 augustus 2021). Volgens de FDA voerde het een intense, robuuste, grondige en volledige beoordeling en analyse van die documenten uit om te verzekeren dat het Pfizer-vaccin veilig en effectief was voor licentieverlening. Hoewel het die intensieve beoordeling van de documenten van Pfizer in 108 dagen kan uitvoeren, vraagt ​​het nu meer dan 20.000 dagen om deze documenten beschikbaar te maken voor het publiek.aaronsiri.substack.com

http://zaplog.pro/post/29327/fda-vraagt-federale-rechter-toestemming-pfizer-s-covid-19-vaccin-data-pas-na-2076-volledig-vrij-te-geven

By mo

Leave a Reply

Your email address will not be published.