Een derde dosis coronavirusvaccin kan nodig zijn om ernstige gevallen van nieuwe varianten van de ziekte te voorkomen, zei Bill Gates dinsdag. De opmerkingen van de miljardair-filantroop komen voort uit de groeiende bezorgdheid dat de huidige vaccins minder effectief zijn tegen de Zuid-Afrikaanse en Braziliaanse varianten.

Een derde dosis coronavirusvaccin kan nodig zijn om ernstige gevallen van nieuwe varianten van de ziekte te voorkomen, zei Bill Gates dinsdag. De opmerkingen van de miljardair-filantroop komen voort uit de groeiende bezorgdheid dat de huidige vaccins minder effectief zijn tegen de Zuid-Afrikaanse en Braziliaanse varianten.

There’s growing concern about the effectiveness of current vaccines against variants from Brazil and South Africa.
— Lees op www.cbsnews.com/amp/news/covid-vaccine-variants-third-shot-bill-gates/

By mo

Leave a Reply

Your email address will not be published.