Dr. Mike Yeadon was 16 jaar de vice president van de grote farmaceut Pfizer en is al meer dan 35 jaar immunoloog. Hij is mede auteur(+18 anderen) vd paper die Dr. Peter Borger geschreven heeft over de ernstige fouten die in de pcr test zitten.In dit halve uur laat Mike Yeadon zien waarom het virus dat er in het voorjaar wel was er nu eigenlijk niet meer is. Wat de kruis-immuniteit, die waarschijnlijk 50 a 70% vd bevolking heeft inhoud voor de groepsimmuniteit.Waarom we moeten stoppen met het massaal testen. Je test alleen echt zieke mensen met een test die test op alle luchtwegvirussen.Dat ook het WHO zegt dat we te maken hebben met een stevige seizoensgriep maar niet (meer) met een pandemie. Het wordt tijd dat onze Europese regeringen uit hun tunnelvisie komen.

By mo

Leave a Reply

Your email address will not be published.