“Coronavirussen zijn RNA-virussen en in de afgelopen 40-50 jaar is er nog nooit een vaccin tegen RNA-virussen goedgekeurd.”

De Ierse professor Dolores Cahill van University College Dublin waarschuwde enkele dagen geleden in de Hello Irlandia Show voor de risico’s die coronavaccins met zich meebrengen. “Coronavirussen zijn RNA-virussen en in de afgelopen 40-50 jaar is er nog nooit een vaccin tegen RNA-virussen goedgekeurd.”

Professor Cahill wees erop dat men al tientallen jaren probeert om een vaccin tegen RNA-virussen zoals het coronavirus te ontwikkelen. Zo was er een instituut in Groot-Brittannië dat moest sluiten omdat het er niet in slaagde een vaccin te maken tegen het coronavirus of verkoudheid en goedgekeurd te krijgen.

Over de reden waarom zo’n vaccin nooit goedgekeurd is, zei Cahill: “Deze vaccins lokken een immuunreactie uit die ervoor zorgt dat mensen die het vaccin krijgen heel ziek worden of sterven.” Ze wees erop dat er in de literatuur veel dierstudies zijn te vinden waarbij een groot deel van de dieren ernstig ziek werd of stierf, met als gevolg dat de coronavaccins niet goedgekeurd werden.

Ik zou het vaccin niet nemen

Wat je nu ziet gebeuren, is dat vaccinontwikkelaars de dierstudies overslaan en het vaccin gelijk testen op mensen. Professor Cahill verwacht dat veel mensen die het vaccin nemen, last zullen krijgen van ernstige bijwerkingen of mogelijk zelfs zullen sterven.

Ze zei dat een coronavaccin inderdaad een immuunreactie uitlokt, maar dat het lichaam in de lente – als het wordt geconfronteerd met het echte coronavirus – als gevolg van het vaccin nog veel heftiger kan reageren. “Mensen kunnen dan heel ziek worden. Al na enkele dagen kunnen hun organen uitvallen en binnen een week kunnen ze sterven.”

“Ik zou het vaccin niet nemen,” benadrukte ze.

By mo

Leave a Reply

Your email address will not be published.