Dit is Klaus Schwab, de auteur van het boek “COVID 19 The Great Reset”. Hij is een transhumanist obsessief en oprichter van het World Economic Forum. Zijn droom is om de mensheid tot slaaf te maken en de scheidslijn tussen mens en AI te vervagen. Hij wil ‘biologisch’ herdefiniëren wat het betekent om mens te zijn.

Hij organiseerde het 201- Event in oktober 2019 samen met Bill Gates en simuleerde de wereldwijde reactie op een uitbraak van het ademhalingsvirus die minder dan een maand later plaatsvond. Stel je voor dat. Hij schreef de boeken “The Fourth Industrial Revolution” en “The Great Reset”, waarin hij in ontstellende details vertelt over de economische ineenstorting, toegenomen toezicht, de inplanting van nanotechnologie in mensen en vele andere dingen die we nu meemaken.

Dit is niet verzonnen of een complottheorie. Dit gebeurt nu op deze planeet. Dit “virus” is een door mensen gemaakte katalysator om de implementatie van de Nieuwe Wereldorde te starten.

Wat bespreekt zij hieronder met Schwab, Rutte en Máxima? Begin 2019 stond de bijeenkomst van het WEF in het teken van de Vierde Industriële Revolutie, vervolgens was daar de coronapandemie en de volgende bijeenkomst, in mei 2021, staat volledig in het teken van de Grote Reset. Alles gaat precies volgens plan?

Koningin Máxima bezoekt met premier Rutte en minister Kaag de oprichter en voorzitter van het WEF, prof. Klaus Schwab. Koningin Maxima doet dit in haar functie van speciale pleitbezorger van de secretaris-generaal van de VN voor inclusieve financiering voor ontwikkeling.
Together with prime-minister Rutte and minister Kaag, Queen Máxima visits the founder and Executive Chairman of the WEF, prof. Klaus Schwab. The visit is in her capacity as the UN Special Secretary-General’s Special Advocate for Inclusive Finance for Development.

Er is momenteel veel aandacht voor de Great Reset oftewel de grote reset, een plan van World Economic Forum-oprichter Klaus Schwab om de wereld ingrijpend te veranderen. Er circuleert een foto op internet van een bezoek dat premier Rutte, koningin Máxima en minister Kaag (D66) vorig jaar brachten aan Schwab.

Begin vorig jaar waren zij in Davos voor het World Economic Forum (WEF). Politiek leiders en de machtigste zakenmensen komen daar al sinds 1971 jaarlijks samen om er de wereldwijde ‘uitdagingen’ en ‘oplossingen’ te bespreken. Het thema was in 2019 een mond vol: ‘Globalization 4.0: Shaping a Global Architecture in the Age of the Fourth Industrial Revolution’.

De Fourth Industrial Revolution of Vierde Industriële Revolutie verwijst naar een boek dat Schwab in 2016 schreef en waarin hij uitlegt wat hierna gaat gebeuren. “Dit is dé gelegenheid om het allemaal te doen,” aldus Schwab. Het boek maakt duidelijk wat er achter de verwoestende lockdowns zit en waarom alles nu kapot moet.

De maatschappij wordt op dit moment kapotgemaakt om opnieuw te kunnen beginnen: een reset, zo legde emeritus hoogleraar Karel van Wolferen onlangs uit bij Café Weltschmerz. De Great Reset ligt dus eigenlijk in het verlengde van de Vierde Industriële Revolutie. Het is dan ook niet verrassend dat de volgende bijeenkomst van het WEF volledig in het teken staat van die reset.

Coronapandemie

Wie zijn de grote spelers? Dat zijn de grote banken, die alle transacties willen digitaliseren; Bill Gates, die alle 7 miljard mensen op aarde wil vaccineren; en de VN, die de zogenoemde duurzaamheidsdoelstellingen hoog op de agenda heeft staan. In dat opzicht was de aanwezigheid van Kaag interessant, aangezien zij eerder ondersecretaris-generaal bij de VN was. Daarnaast is zij lid van de Global Preparedness Monitoring Board (GPMB), een tak van de WHO die zich bezighoudt met pandemieën en uitbraken. Dit orgaan schreef in april vorig jaar dat de wereld onvoldoende voorbereid is op een pandemie. Nog geen jaar later brak er een pandemie uit.

By mo

Leave a Reply

Your email address will not be published.